ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη ενός 83χρονου προχώρησαν το Σάββατο (24/2) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Η σύλληψη έγινε μετά την καταγγελία 45χρονης μητέρας για γενετήσιες πράξεις δίπλα σε παιδική χαρά και στη μέση του δρόμου.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο 83χρονος με το αυτοκίνητό του στάθμευσε μπροστά σε παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιφερειακή οδό της Άρτας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, μέσα στην παιδική χαρά βρισκόταν η 45χρονη μητέρα και ο 9χρονος γιος της που έπαιζε.
Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο ηλικιωμένος αρχικά βγήκε από το αυτοκίνητό του για τη φυσική του ανάγκη και στη συνέχεια κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο και προέβη σε γενετήσια πράξη.
Η έρευνα της Αστυνομίας ξεκίνησε άμεσα και έτσι ο ηλικιωμένος συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.























































