Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σφαγή πρώην συντρόφου στους Αγίους Αναργύρους: Παρέμβαση εισαγγελέα για τυχόν ποινικές ευθύνες αστυνομικών

Σφαγή πρώην συντρόφου στους Αγίους Αναργύρους: Παρέμβαση εισαγγελέα για τυχόν ποινικές ευθύνες αστυνομικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε η δολοφονία 28χρονης γυναίκας από τον πρώην σύντροφό της δίπλα στο φυλάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Ο κ. Ελευθεριάνος διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την αναζήτηση ενδεχομένων ποινικών ευθυνών των αστυνομικών που είχαν βάρδια στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων όπου η άτυχη κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της.

Τι ανέφεραν μάρτυρες

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 39χρονος πρώην σύντροφος της 28χρονης, της έριξε απανωτές μαχαιριές, φωνάζοντας «θα σε σκοτώσω», ενώ καταγγέλλουν ότι ο αστυνομικός που βρισκόταν στη σκοπιά του αστυνομικού τμήματος, δεν βγήκε από το φυλάκιο.

Ο εισαγγελέας στον οποίο έχει ανατεθεί η προκαταρκτική, θα ερευνήσει εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, ενώ θα αναμένει και το πόρισμα της ΕΔΕ.

Δίωξη κατά του δράστη

Σε βάρος του δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και προμήθεια κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δική του χρήση.

Ο 39χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών.

Διατάχθηκε ΕΔΕ – Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν οι ενέργειες των αστυνομικών που επιλήφθηκαν στην υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμό της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, έχει διατάξει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Νωρίτερα το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε λεπτομέρειες για τη νέα αυτή γυναικοκτονία, σημειώνοντας:

«Περί την 22.10 ώρα χθες (1 Απριλίου 2024) το θύμα μετέβη με οικείο της πρόσωπο στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου περιέγραψε περιστατικά τα οποία είχαν λάβει χώρα σε βάρος της κατά το παρελθόν από τον πρώην σύντροφό της και τα οποία είχε καταγγείλει στην αστυνομία.

»Παράλληλα, περιέγραψε ότι την προηγούμενη και την ίδια μέρα διαπίστωσε ότι ο πρώην σύντροφός της κινούνταν έξω από την οικία της.

»Κατά την παραμονή της στην Υπηρεσία δεν υπέβαλε έγκληση σε βάρος του, εκφράζοντας την επιθυμία να μεταφερθεί με περιπολικό στην οικία της.

»Κατά την έξοδό της από το Αστυνομικό Τμήμα κάλεσε την Άμεση Δράση και σε κοντινή απόσταση, ενώ συνομιλούσε με τηλεφωνήτρια, παρουσία του οικείου της προσώπου, δέχθηκε αιφνίδια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος με χρήση μαχαιριού την τραυμάτισε θανάσιμα και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε.

»Ο δράστης συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τροχαίο στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο παρέσυρε πέντε άτομα – Ανάμεσα τους τρία παιδιά

Ο Τούρκος Χασάν Σακλανάν επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινούς αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ

Φρικιαστική δολοφονία συζύγου πρώην υπουργού του Καζακστάν – Την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου

Κρήτη: Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στο Ηράκλειο

Σάλος από τις δηλώσεις του υφυπ. Υγείας Δ. Βαρτζόπουλου – Μίλησε για «βιολογική βάση» στις γυναικοκτονίες – Τι απαντά (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr