Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαροπαλεύει μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή

Χαροπαλεύει μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου νοσηλεύεται ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου μεταφέρθηκε διασωληνωμένος, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής σε κελί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

«Χθες τα μεσάνυχτα, ο φερόμενος δολοφόνος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο “Αττικό Νοσοκομείο” και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Δεκατιανοί» ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μάχη για να τον σώσουν.

»Νομίζω θα τα καταφέρουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει, και όχι στο ψυχιατρικό νοσοκομείο», πρόσθεσε.

«Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να γίνει καλά και θα τον παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 2.00 ο 39χρονος ο οποίος κρατούνταν σε κελί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού προσπάθησε να κρεμαστεί.

O 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο άνδρας χρησιμοποίησε το ιατρικό υλικό ως μηχανισμό ασφυξίας και λίγο πριν μεταφερθεί στο Αττικόν οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ ώστε να τον επαναφέρουν καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο Ιφτάρ για την προώθηση του διαλόγου και της ειρηνικής συνύπαρξης

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Χωρίς ταξί επ’ αόριστον η Ελλάδα από την Τρίτη 17/3

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr