ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερη άφησαν οι απαγωγείς την 27χρονη ανιψιά του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, την οποία κρατούσαν από το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, όταν την απήγαγαν από την Κυψέλη.
Η απαγωγή συνέβη την ώρα που η νεαρή κοπέλα κατέβηκε από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της, στη Δάφνη. Εκεί οι απαγωγείς της είχαν στήσει καρτέρι.
Για να την απελευθερώσουν ζητούσαν 10 εκατομμύρια ευρώ όμως ύστερα από διαπραγματεύσεις της οικογένειας, πάντα συνεννόηση με την αστυνομία, συμφωνήθηκε να δώσουν στους δράστες συνολικά 82.500 ευρώ.
Ο πατέρας της 27χρονης παρέδωσε τα χρήματα στο Μαρούσι και νωρίς το πρωί της Κυριακής η 27χρονη Βαρβάρα αφέθηκε ελεύθερη στην Άνω Κυψέλη.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.























































