ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για θανάτωση ζώου και παράβαση του νόμου περί όπλων κατηγορείται ένας 52χρονος κάτοικος της Δροσιάς στην Εύβοια, ο οποίος συνελήφθη, το πρωί της Τρίτης στην περιοχή.
Όπως έγινε γνωστό, ο 52χρονος ημεδαπός, κοντά στο σπίτι του στη Δροσιά, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν σκύλο, ιδιοκτησίας 64χρονου.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο του 52χρονου, καθώς και δύο κάλυκες, σύμφωνα με το eviazoom.gr.
Επιπλέον συνελήφθη και η σύζυγος του 52χρονου, κατηγορούμενη για άμεση συνέργεια στην τέλεση των ανωτέρω αδικημάτων.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.























































