ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Διπλωματική γκάφα από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου
Ηλεκτρικό καλώδιο 22 δισ. ευρώ συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με την Ευρώπη παρακάμπτοντας την Τουρκία
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Ουκρανία: Η πρώην εκπρόσωπος του Ζελένσκι κατηγορείται για «εσχάτη προδοσία»
Η Συρία προετοιμάζεται για ισραηλινή επίθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Δικαιοσύνη κατέληξε ο καβγάς ανάμεσα σε νύφη και πεθερά, με την πρώτη να κατηγορείται ότι χτύπησε τη δεύτερη κι αφού την κλείδωσε στο σπίτι, άρπαξε την τραπεζική της κάρτα κι έφυγε.
Η 42χρονη νύφη συνελήφθη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενη για ληστεία, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Η 74χρονη πεθερά απευθύνθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, μέσω του οποίου ενημερώθηκε η αστυνομία.
Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη, το μεσημέρι της Τετάρτης 30/10, σε περιοχή της Τούμπας – Τριανδρίας.
Νύφη και πεθερά, με καταγωγή από τη Γεωργία, ζουν στο ίδιο σπίτι με το 9χρονο τέκνο της 42χρονης και εγγόνι της 74χρονης (ο πατέρας του παιδιού έχει αποβιώσει).
Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, η 74χρονη αποχώρησε από το νοσοκομείο.
Από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της νύφης δεν προκύπτει να έκανε συναλλαγές με την τραπεζική κάρτα.























































