ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ειρήνη Μουρτζούκου: Απολογείται στις 11.00 της Κυριακής – Τι θα πει για τις παιδοκτονίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Απολογείται στις 11.00 της Κυριακής – Τι θα πει για τις παιδοκτονίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις 11.00 το πρωί της Κυριακής αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας της Πάτρας η Ειρήνη Μουρτζούκου, προκειμένου να απολογηθεί για τις παιδοκτονίες που έχουν συγκλονίσει τη χώρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η 25χρονη θα παραδώσει απολογητικό υπόμνημα, το οποίο γράφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, και δεν θα ανακαλέσει την αρχική της ομολογία στους αστυνομικούς.

Η Μουρτζούκου αναμένεται να δηλώσει ρητά ότι ευθύνεται για τους τρεις θανάτους που περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο: του παιδιού της Κατερίνας και των δύο δικών της βρεφών.

Θα αναφερθεί και στην αδελφή της, την οποία έχει επίσης ομολογήσει ότι σκότωσε όταν η ίδια ήταν 14 ετών.

Το απολογητικό υπόμνημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, φέρεται να ξεκινά με περιγραφή της παιδικής της ηλικίας και των δύσκολων, όπως ισχυρίζεται, συνθηκών στις οποίες μεγάλωσε.

Η Μουρτζούκου αποδίδει τη μετέπειτα πορεία της στην κακοποιητική και τοξική, όπως τη χαρακτηρίζει, σχέση με τη μητέρα της.

Η ίδια φέρεται να προϊδεάζει ότι θα μιλήσει ανοιχτά «για πράγματα που δεν έχουν ακόμη ειπωθεί.

Για αυτό και στο υπόμνημα αναμένονται εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιχμές ή και έμμεσες αναφορές σε άλλα πρόσωπα του οικογενειακού της περιβάλλοντος ή του κοντινού της κύκλου.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι ο συνήγορός της είχε δηλώσει πως η εντολέας του «θα αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που της αναλογεί», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέξει και άλλα πρόσωπα.

Αν και δεν είναι σαφές ακόμη ποιοι ενδέχεται να κατονομαστούν, το μόνο βέβαιο είναι ότι το απολογητικό υπόμνημα της Κυριακής δεν θα είναι τυπικό.

Αντιθέτως, εκτιμάται ότι θα περιέχει νέες αποκαλύψεις που ίσως προκαλέσουν ανατροπές.

Παρόλα αυτά στο κομμάτι που αφορά τον Παναγιωτάκη δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις σε αυτή τη φάση.

Θα γίνει αναφορά στο υπόμνημα, αλλά από τη στιγμή, που η δικογραφία για τον Παναγιωτάκη παραμένει ανοιχτή, δεν προβλέπονται λεπτομέρειες.

Περισσότερα ωστόσο αναμένεται να αποκαλύψει και για αυτόν τον θάνατο το προσεχές διάστημα.

Η μητέρα του Παναγιωτάκη, Πόπη, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ», τόνισε: «Θέλει δεν θέλει, θα ομολογήσει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κυψέλη: Από πρόσφυγας-εθελοντής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας ο 26χρονος Αφγανός

Κυψέλη: Συνελήφθη 26χρονος Αφγανός για τη δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας που βρέθηκε σε βαλίτσα

Ήλιδα: Αρχαία κειμήλια των Ολυμπιακών Αγώνων επιχειρείται να εντοπισθούν μετά από 2.500 χρόνια

Φρίκη στο Μίσιγκαν: 47χρονος σκότωσε σύζυγο, έξι παιδιά και κατοικίδια, έβαλε φωτιά στο σπίτι και αυτοκτόνησε

Δολοφονία στη Σύρο: Σε κατ’οίκον περιορισμό ο 41χρονος, ελεύθερη υπό όρους η 30χρονη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr