ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο ομογενείς από το Καζακστάν, ηλικίας 27 και 29 ετών, συνελήφθησαν για τη ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος 60χρονου δικηγόρου έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη στις 3 Νοεμβρίου.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία κατά συναυτουργία από ιδιαίτερα επικίνδυνους δράστες και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Οι συλληφθέντες ακινητοποίησαν τον δικηγόρο με την απειλή πιστολιών και τον εξανάγκασαν να τους παραδώσει τσάντα που περιείχε 30.000 ευρώ και διάφορα άλλα έγγραφα.
Στη συνέχεια ο 29χρονος, πυροβόλησε με το πιστόλι που κρατούσε τον 60χρονο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο μάγουλο.























































