Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης σε βάρος δικηγόρου στην Πεντέλη

Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης σε βάρος δικηγόρου στην Πεντέλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Πεντέλη,

Δύο ομογενείς από το Καζακστάν, ηλικίας 27 και 29 ετών, συνελήφθησαν για τη ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος 60χρονου δικηγόρου έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη στις 3 Νοεμβρίου.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία κατά συναυτουργία από ιδιαίτερα επικίνδυνους δράστες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες ακινητοποίησαν τον δικηγόρο με την απειλή πιστολιών και τον εξανάγκασαν να τους παραδώσει τσάντα που περιείχε 30.000 ευρώ και διάφορα άλλα έγγραφα.

Στη συνέχεια ο 29χρονος, πυροβόλησε με το πιστόλι που κρατούσε τον 60χρονο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο μάγουλο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ παραλίγο να εμβολίσει αγρότες στον κόμβο Πετριτσίου (βίντεο)

Κινητοποιήσεις αγροτών: Κλειστή η Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια – Τραυματισμοί και συλλήψεις

AlcoSelfTest®: Στη Θεσσαλονίκη δράση του πρώτου self-test ανίχνευσης αλκοόλ

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ξεσπάει ο πατέρας της μετά την δικαστική απόφαση για τους αστυνομικούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr