ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το κουαρτέτου Richter της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Ισραήλ στο Μουσείο της Ακρόπολης

Το κουαρτέτου Richter της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Ισραήλ στο Μουσείο της Ακρόπολης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Κουαρτέτο εγχώρδων Richter της παγκοσμίως γνωστής Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Ισραήλ έδωσε μια μοναδική παράσταση στο Μουσείο της Ακρόπολης σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών για την 25η Επέτειο των Πλήρων Διπλωματικών Σχέσεων Ισραήλ – Ελλάδας.

Οι μουσικοί Ilya Konovalov (πρώτο βιολί), Sharon Cohen (δεύτερο βιολί), Dimitri Ratush (βιόλα) και Felix Nemirovsky (τσέλο) μάγεψαν το κοινό με την μαεστρία τους ερμηνεύοντας έργα του Μπετόβεν και Τσαϊκόφσκι.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις μελωδίες των Ισραηλινών καλλιτεχνών στον μοναδικό χώρο του Μουσείου με θέα αριστουργήματα της ελληνικής αρχαιότητας πάνω από την Αίθουσα Αρχαϊκών Έργων.

Η Πρέσβης του Ισραήλ κυρία Ιρίτ Μπεν Άμπα και ο Διευθυντής του Μουσείου, Καθηγητής Δημήτρης Παντερμαλής, απεύθυναν χαιρετισμούς στην αρχή της εκδήλωσης, ενώ το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων: ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος, ο Μητροπολίτης Γαλλίας, κ. Εμμανουήλ, ο Ραβίνος David Rosen, Διευθυντής Διασθρησκευτικών Θεμάτων της Αμερικανο – Εβραϊκής Επιτροπής (οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα μεταξύ άλλων και για τον διαθρησκευτικό διάλογο), άλλοι Εβραίοι πνευματικοί ηγέτες όπως ο Ραβίνος Αθηνών, Γκάμπριελ Νεγκρίν, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Γ.Γ. του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, και πολλοί άλλοι διακεκριμένοι καλεσμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 25 χρόνων πλήρων διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών και συγκεκριμένα παράσταση του γνωστού Ισραηλινού μουσικού, Idan Raichel με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιάννη Κότσιρα στις 4 Νοεμβρίου στο Gazarte.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ναυτικές συμπλοκές στο νότιο Ιράν – Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν πλήγματα

Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ

Στα 71 δισ. δολάρια το κόστος ανασυγκρότησης της Γάζας – Κατεστραμμένες οι περισσότερες κατοικίες και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εξουδετέρωσε τον γιο του επικεφαλής διαπραγματευτή της Χαμάς – Νεκρός και διοικητής της δύναμης «Ραντουάν» της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr