ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Βγαίνουμε από τη λογική της τρόικας ως έχει, η οποία πλέον δεν γίνεται ανεκτή από τον ελληνικό λαό ο οποίος έχει την εντύπωση πως βρίσκεται στην πραγματικότητα υπό επιτήρηση», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί.
Ο κ. Μοσκοβισί , μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο περιθώριο μιας επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον, ανέφερε ότι παρά το τεράστιο χρέος της και την υψηλή ανεργία η Ελλάδα επανήλθε σε οικονομική ανάπτυξη, καθιστώντας εφικτό ένα «νέο στάδιο» στις σχέσεις της με τους πιστωτές.
«Πρέπει τώρα να το εκμεταλλευθούμε αυτό και να περάσουμε σε μια επιτήρηση πολύ πιο ελαφριά από ό,τι σήμερα, με τους Έλληνες να ορίζουν την οικονομική πολιτική της χώρας τους», πρόσθεσε ο ίδιος.
«Πλέον αντί να έχει η Ελλάδα την τρόικα παρούσα διαρκώς», κάτι που προκαλεί έντονη δυσφορία, θα γίνονται «συναντήσεις δυο φορές το χρόνο», ανέφερε ο Μοσκοβισί, που θα συναντηθεί μεταξύ άλλων με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και την πρόεδρο της Fed Τζάνετ Γέλεν.























































