ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ε9, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9), που έληγε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου έδωσε μέχρι και την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014, το υπουργείο Οικονομικών.
Έτσι, έως την προαναφερόμενη ημερομηνία θα παραμείνει ανοικτή η ηλεκτρονική εφαρμογή στο TAXISnet για τις διορθώσεις στο Ε9.
Την παράταση όπως διευκρινίζεται με ανακοίνωση του υπουργείου θα προβλέπει τροπολογία που πρόκειται να κατατεθεί εντός των επομένων ημερών, για λόγους διευκόλυνσης των φορολογουμένων.
Σε ότι αφορά μεταβολές της περιουσιακής κατάστασης των φορολογουμένων, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2014, θα δηλωθούν μέχρι και 31 Μαρτίου 2015.
Επίσης, με την ίδια τροπολογία προβλέπεται ότι η διαρκής ενημέρωση του περιουσιολογίου ακινήτων με τις μεταβολές περιουσιακής κατάστασης θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2015.























































