ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρώ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα,


















































Χαμός στο ΝΑΤΟ! Η Μελόνι ΔΕΝ θέλει να βλέπει μπροστά της τον Τραμπ
Ο γιος του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Γιαΐρ Νετανιάχου, άλλαξε το όνομά του σε «Γιονατάν Χον»
Ιράν: Η καθεστωτική εφημερίδα «Κεϊχάν» έχει τίτλο «Θέλω το κεφάλι του Τραμπ»
Ο Χέγκσεθ δεν πηγαίνει στο Ισραήλ λόγω Ιράν - Είχε «αποστολή» να πει στον Νετανιάχου για τα F-35
Ντόναλντ Τραμπ: «Τέλος η εκεχειρία με το Ιράν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το νέο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ παρουσίασε την Τρίτη η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου 2015.
Το νέο χαρτονόμισμα περιλαμβάνει ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό ασφαλείας, το «παράθυρο με προσωπογραφία» στο ολόγραμμα, που όταν το βλέπει κανείς στο φως, γίνεται διαφανές και αποκαλύπτει μια προσωπογραφία της Ευρώπης, μιας μορφής της μυθολογίας, η οποία είναι ορατή και στις δύο όψεις του τραπεζογραμματίου.
Επίσης το χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, όπως και τα χαρτονομίσματα των 5 και 10 ευρώ έχει έναν αριθμό με βαθυπράσινο χρώμα και μια προσωπογραφία της Ευρώπης στο υδατογράφημα.
Πρόκειται για το τρίτο τραπεζογραμμάτιο της σειράς «Ευρώπη» που αντικαθιστά σιγά σιγά την αρχική σειρά χαρτονομισμάτων που είχαν κυκλοφορήσει το 2002.























































