ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πληθωρισμός,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια διόλου τιμητική διάκριση για την Ελλάδα αφού το “Bloomberg” κατατάσσει τη χώρα μας στη 5η θέση της λίστας με τις χειρότερες οικονομίες του κόσμου.
Ο πληθωρισμός, ξεκινά το δημοσίευμα του Bloomberg, είναι μια ασθένεια που μπορεί να διαλύσει μια κοινωνία, όπως είχε πει κάποτε ο νομπελίστας οικονομολόγος Milton Friedman. Αν προσθέσουμε στη διάγνωση και την αυξανόμενη ανεργία, το επάγγελμα του χρησιμοποιεί έναν όχι ιδιαίτερα τεχνικό όρο για τον εξουθενωτικό αντίκτυπο στους ανθρώπους: δυστυχία.
Αυτό θα είναι ιδιαίτερα έντονο στη Βενεζουέλα, την Αργεντινή, τη Νότια Αφρική, την Ουκρανία και την Ελλάδα – «τις πέντε πιο επώδυνες οικονομίες για να ζεις και να δουλεύεις», σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας του Bloomberg που συνθέτουν τον λεγόμενο δείκτη δυστυχίας για το 2015.
Είναι μια απλή εξίσωση, αναφέρει το πρακτορείο: ανεργία και αλλαγή στον δείκτη τιμών καταναλωτή = δυστυχία).























































