ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικές Εισφορές, ΟΑΕΕ,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναβάλλεται η μηνιαία καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΑΕΕ, η οποία θα ξεκινούσε από την 31η Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών.
Η αναβολή οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα, τα οποία ανέκυψαν κατά την προσαρμογή του μηχανογραφικού συστήματος και η καταβολή των εισφορών θα συνεχιστεί προσωρινά σε διμηνιαία βάση, έως την επίλυσή τους.
Παράλληλα, επεκτείνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής ρύθμισης και για οφειλές άνω των 5.000 ευρώ στον ΟΑΕΕ. Ασφαλισμένοι του Οργανισμού, που επιθυμούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, μπορούν να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας στον ιστότοπο του ΟΑΕΕ (www.oaee.gr ) μέσω της υπηρεσίας «ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΕΔΩ».
Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενεργούς ασφαλισμένους, καθώς και σε φυσικά πρόσωπα που έχουν διακόψει την επαγγελματική δραστηριότητά τους, εφόσον έχουν, ήδη, καταβάλλει τις εισφορές του πρώτου διμήνου 2015 (αν απαιτείται) και οι οφειλές τους δεν έχουν βεβαιωθεί στο ΚΕΑΟ.























































