ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νάντια Βαλαβάνη, Φορολογικές Δηλώσεις,


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Δικαίωμα των πολιτών οι δωρεάν αστικές μετακινήσεις με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα παραταθεί η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων σύμφωνα με όσα είπαν συνεργάτες της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών κ. Νάντιας Βαλαβάνη σε εκπρόσωπους λογιστών και φοροτεχνών.
Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί μόλις 914.423 δηλώσεις εκ συνόλου 5,8 εκατομμυρίων δηλώσεων και έχουν εκκαθαρισθεί οι 875.511 εξ αυτών. Ο μέσος φόρος που προκύπτει από τα 302.909 χρεωστικά εκκαθαριστικά είναι 729 ευρώ ανά φορολογούμενο.
Παρά την μετάθεση της καταληκτικής προθεσμίας για ένα μηνά, λογιστές και φοροτέχνες θεωρούν αδύνατη την εμπρόθεσμη υποβολή των δηλώσεων έως το τέλος Ιουλίου.























































