Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

S&P: Νο 1 κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία η Ελλάδα

S&P: Νο 1 κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία η Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Standard & Poor's, Κίνα,

Στους τρεις μεγαλύτερους κινδύνους που απειλούν την παγκόσμια οικονομία συγκαταλέγει ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s την Ελλάδα.

Αναλυτικότερα με τη νέα έκθεση του αμερικανικού οίκου αξιολόγησης Ελλάδα, Κίνα και Federal Reserve αποτελούν τους τρεις μεγαλύτερους κινδύνους για την παγκόσμια οικονομία, οι οποίοι δύνανται να οδηγήσουν σε αλλεπάλληλες υποβαθμίσεις τις αξιολογήσεις των κρατών διεθνώς.

Όσον αφορά την Ελλάδα, η S&P επισημαίνει ότι η κατάσταση, παρά τη βραχυπρόθεσμη λύση, παραμένει αβέβαιη, γεγονός που δύναται να επηρεάσει δυσμενώς το επενδυτικό κλίμα.

Σχετικά με την Κίνα, ο αμερικανικός οίκος προειδοποιεί ότι η επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης θα προκαλέσει κύμα «λουκέτων» στα κινεζικά εργοστάσια.

Τέλος, αναφορικά με την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve), η S&P τονίζει ότι η αύξηση των μηδενικών επιτοκίων θα έχει σημαντικό αντίκτυπο τόσο για τις ΗΠΑ όσο και για τις υπόλοιπες χώρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης

Στρατηγική σιδηροδρομική σύνδεση άξονα Ασίας-Ευρώπης: Ιράν και Τουρκία συμφώνησαν για έργο $1,6 δισ.

Οι Ευρωβουλευτές καταδίκασαν την στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής και την κινεζική εμπλοκή

Χονγκ Κονγκ: Τουλάχιστον 36 νεκροί και 279 αγνοούμενοι από φωτιά σε ουρανοξύστες (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr