ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιομηχανία, ΕΛΣΤΑΤ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μείωση 4,1% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία τον Ιανουάριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Ιανουαρίου 2013, , έναντι μείωσης 9,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2013 προς το 2012.
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκάμηνου Φεβρουαρίου 2013-Ιανουαρίου 2014, σε σύγκριση με τον ίδιο Δείκτη του δωδεκάμηνου Φεβρουαρίου 2012-Ιανουαρίου 2013, παρουσίασε μείωση κατά 6,0%, έναντι αύξησης 1,2% που σημειώθηκε από τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκάμηνων.
Η μείωση του Γενικού Δείκτη Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία τον Ιανουάριο 2014 αποδίδεται στη μείωση του Δείκτη Κύκλου Εργασιών Εγχώριας Αγοράς κατά 1,5% και στη μείωση του Δείκτη Κύκλου Εργασιών Εξωτερικής Αγοράς κατά 7,4%.























































