ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά το πέρας των εκλογών οι φορολογούμενοι θα παραλάβουν ηλεκτρονικά ραβασάκια με τα νέα εκκαθαριστικά.
Αγρότες αλλά και επιχειρήσεις θα κληθούν να πληρώσουν την καταβολή του αυξημένου φόρου.
Μάλιστα, όλοι οι επιπλέον φόροι θα πρέπει να εξοφληθούν μαζί με τον φόρο εισοδήματος .
Επιπλέον, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι φορολογούμενοι δεν θα έχουν το δικαίωμα για επιπλέον δόσεις.
Σε ότι αφορά τους αγρότες, αυξήθηκε η προκαταβολή φόρου από το 27% στο 55% κάτι που σημαίνει πως ενώ είχε υπολογιστεί προκαταβολή 500 ευρώ τελικά έφτασε στα 1.000 ευρώ.
Ίδιες θα είναι περίπου και οι επιβαρύνσεις για ΕΠΕ και ΑΕ, ενώ αυξημένος φόρος έρχεται και για όσους υπάγονται στον φόρο πολυτελούς διαβίωσης.
Όσοι έχουν δηλαδή αυτοκίνητο άνω των 2.500 κυβικών και αφού ο φόρος αυξάνεται από το 10% στο 13%, έτσι θα υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση κατά 279 ευρώ ως και 1.146 ευρώ.























































