ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΑΕΕ, Ρύθμιση Ληξιπρόθεσμων Οφειλών,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χωρίς στοιχεία για την οικονομική τους κατάσταση και εμπράγματες εξασφαλίσεις – εγγυήσεις ίσης αξίας με τη συνολική οφειλή, μπορούν να εντάσσονται έως και τις 14 Αυγούστου του 2017 στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες χρωστούν εισφορές πάνω από 50.000 ευρώ και 150.000 ευρώ, αντίστοιχα.
Σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο διοικητής του ΟΑΕΕ Δ. Τσακίρης, με τη νέα διάταξη του ν. 4336/15 παρ.7 αναστέλλεται η υποχρέωση προσκόμισης των παραπάνω εγγράφων και δικαιολογητικών για χρονικό διάστημα 2 ετών από την ημερομηνία δημοσίευσης του νέου νόμου (έως 14.8.2017).
Η αναστολή αφορά ρυθμίσεις που εκκρεμούν ενώ τυχόν εγγυήσεις, διασφαλίσεις ή εμπράγματες ασφάλειες που ήδη έχουν παρασχεθεί εξακολουθούν να ισχύουν.























































