ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πώληση της Finansbank από την Εθνική Τράπεζα στην Qatar National Bank, έναντι 2,7 δισ. ευρώ, αναφέρεται με δημοσίευμά του το Bloomberg Business.
Όπως σχολιάζει το πρακτορείο, ενώ η Finansbank ήταν στην ουσία η δύναμη που κινητοποιούσε τα κέρδη της Εθνικής, η ελληνική τράπεζα συμφώνησε να πουλήσει το πλειοψηφικό της μερίδιο, ώστε να μπορέσει να είναι συνεπείς με τις επιταγές του τρίτου Μνημονίου.
Το Bloomberg σημειώνει ότι το αρχικό σχέδιο της Εθνικής προέβλεπε μείωση της συμμετοχής της μέσω προσφοράς μετοχών.
Ωστόσο οι καθυστερήσεις λόγω των εκλογικών αναμετρήσεων και την αναστάτωση που προκλήθηκε στις αγορές Ελλάδας και Τουρκίας, άλλαξαν τα σχέδια της Εθνικής Τράπεζα, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στην πώληση της τουρκικής θυγατρικής.
Όπως σημειώνει το Bloomberg, η αξία της μετοχής της Finansbank έχει διπλασιαστεί το τελευταίο 12μηνο.























































