Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεύτερη μέρα κατάρρευσης για το χρηματιστήριο

Δεύτερη μέρα κατάρρευσης για το χρηματιστήριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εικόνα κατάρρευσης και μαζική φυγή ξένων επενδυτών σημειώνεται στο χρηματιστήριο Αθηνών, με τον γενικό δείκτη να καταγράφει εκ νέου μεγάλες απώλειες άνω του 5,5%, κάτω από τα επίπεδα των 440 μονάδων.

Σημαντική επιβάρυνση καταγράφεται και στην ελληνική αγορά ομολόγων, με το ελληνικό δεκαετές να σπάει νωρίτερα το φράγμα του 11%, από το 9,8% που έκλεισε χθες.

Από την αρχή του έτους, το χρηματιστήριο έχει χάσει 13 δισεκατομμύρια ευρώ από την κεφαλαιοποίηση του.

Στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια φαίνεται να επικρατεί ατμόσφαιρα προσεκτικής ηρεμίας, με οριακές απώλειες στις μεγάλες αγορές, ενώ το Λονδίνο «παίζει» και σε θετικό έδαφος.

Η εικόνα στις ευρωπαϊκές αγορές είναι ενθαρρυντική, με δεδομένο ότι είχε προηγηθεί μεγάλη πτώση στο Τόκιο, όπου ο δείκτης Nikkei έκλεισε με απώλειες 5,4%, υφιστάμενος τη μεγαλύτερη ημερήσια πτώση των τελευταίων τριών ετών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέο χτύπημα Τραμπ στην ΕΕ: Απειλεί με δασμούς 50% από 1η Ιουνίου – «Βουτιά» στα χρηματιστήρια

Η Masdar oδηγεί σε νέα εποχή ανάπτυξης την TEΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Οι τιμές του χρυσού ανεβαίνουν ραγδαία μετά τις δηλώσεις της Κίνας

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ιστορικό sell off άνω του -7% – Χάθηκαν 15 δισ. ευρώ σε τρεις συνεδριάσεις

Οι δασμοί του Τραμπ έχουν προκαλέσει σημαντική πτώση στις διεθνείς αγορές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr