Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεύτερη μέρα κατάρρευσης για το χρηματιστήριο

Δεύτερη μέρα κατάρρευσης για το χρηματιστήριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εικόνα κατάρρευσης και μαζική φυγή ξένων επενδυτών σημειώνεται στο χρηματιστήριο Αθηνών, με τον γενικό δείκτη να καταγράφει εκ νέου μεγάλες απώλειες άνω του 5,5%, κάτω από τα επίπεδα των 440 μονάδων.

Σημαντική επιβάρυνση καταγράφεται και στην ελληνική αγορά ομολόγων, με το ελληνικό δεκαετές να σπάει νωρίτερα το φράγμα του 11%, από το 9,8% που έκλεισε χθες.

Από την αρχή του έτους, το χρηματιστήριο έχει χάσει 13 δισεκατομμύρια ευρώ από την κεφαλαιοποίηση του.

Στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια φαίνεται να επικρατεί ατμόσφαιρα προσεκτικής ηρεμίας, με οριακές απώλειες στις μεγάλες αγορές, ενώ το Λονδίνο «παίζει» και σε θετικό έδαφος.

Η εικόνα στις ευρωπαϊκές αγορές είναι ενθαρρυντική, με δεδομένο ότι είχε προηγηθεί μεγάλη πτώση στο Τόκιο, όπου ο δείκτης Nikkei έκλεισε με απώλειες 5,4%, υφιστάμενος τη μεγαλύτερη ημερήσια πτώση των τελευταίων τριών ετών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιράν: «Μηδενική εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ» – Οι «παραγωγικές συνομιλίες» του Τραμπ «ψευδείς ειδήσεις» και «ψυχολογικές επιχειρήσεις»

Στα 114 δολάρια «εκτοξεύτηκε» το πετρέλαιο – Ατάραχος ο Τραμπ μπροστά στο παγκόσμιο χρηματιστηριακό «λουτρό αίματος»

Χρυσός κι ασήμι το νέο «παιχνίδι» των τζογαδόρων των χρηματιστηρίων

Τα πάνω-κάτω του χρυσού – Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα

Ιστορικό υψηλό για τον χρυσό πάνω από τα 5.000 δολάρια: Η παγκόσμια αναταραχή τροφοδοτεί το ράλι των πολύτιμων μετάλλων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr