ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 15 ΣΗΜΕΙΩΝ: Αποκαλύψεις για τις μυστικές διαπραγματεύσεις Τραμπ με στόχο τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ανάγκη να βρεθούν επιπλέον έσοδα για να κλείσει δημοσιονομική τρύπα ύψους 1% του ΑΕΠ βάζει στο τραπέζι σενάρια για αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ αλλά και αύξηση φόρων στα μεταχειρισμένα ΙΧ.
Στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται με τους θεσμούς αναζητούνται επιπλέον μέτρα για να κλείσει μια δημοσιονομική τρύπα 1% του ΑΕΠ, απαραίτητη για να βγαίνουν τα νούμερα – όπως αρέσκεται να απαιτεί το ΔΝΤ-για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ το 2018.
Στο πλαίσιο αυτό, αναζητούνται αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ ενώ έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων αυξήσεις έμμεσων φόρων στα καύσιμα και στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.























































