Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλεξιάδης: Δυνατότητα επανένταξης οφειλετών στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Αλεξιάδης: Δυνατότητα επανένταξης οφειλετών στη ρύθμιση των 100 δόσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δυνατότητα για επανένταξη οφειλετών του Δημοσίου στη ρύθμιση των 100 δόσεων δίνει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Κόκκαλη.

Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε πως έχει βγει εγκύκλιος για τους οφειλέτες προς το Δημόσιο που απεντάχθηκαν από την ρύθμιση χωρίς δική τους ευθύνη, αλλά εξαιτίας λάθους της τράπεζας, και οι οφειλέτες μπορούν να απευθυνθούν στην εφορία για να λυθεί το πρόβλημά τους.

Υπενθυμίζεται ότι οφειλέτες που είχαν ενταχθεί στην ρύθμιση των 100 δόσεων, την έχασαν επειδή οι τράπεζες παρέλειψαν να τους ενημερώσουν για το νέο ύψος της δόσης μετά την αύξηση του επιτοκίου, ενώ υπήρξε και μονομερής από τις τράπεζες μείωση του ποσού της δόσης που καταβάλλουν εμπρόθεσμα οι οφειλέτες στον τραπεζικό λογαριασμό της ρύθμισης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης υποψήφιος για πρόεδρος του Eurogroup

Ανακαινίσεις ακινήτων: Τα 9 σημεία «κλειδιά» για να σας δοθεί έκπτωση φόρου έως και 16.000 ευρώ

Υπερχρεωμένοι οι Έλληνες: Πάνω από 4 εκατ. πολίτες χρωστούν στην εφορία πάνω από 111 δισ. ευρώ

Αυτή είναι η ηλεκτρονική εφαρμογή που μπορείτε να υπολογίσετε τους φόρους που θα πληρώσετε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr