Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σούλτε: Εμπιστοσύνη και στήριξη στην Ελλάδα η επένδυση στα αεροδρόμια

Σούλτε: Εμπιστοσύνη και στήριξη στην Ελλάδα η επένδυση στα αεροδρόμια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία και στήριξη στην Ελλάδα ήταν τα βασικά μηνύματα της χθεσινής συνέντευξης του Προέδρου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Fraport AG, Δρ. Στέφαν Σούλτε, στην ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Ιστορίες» και στη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.

«Η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλο μέλλον και είναι πολύ ελκυστική τουριστικά» τόνισε ο Δρ. Στέφαν Σούλτε και πρόσθεσε «Πιστεύω στην Ελλάδα. Εμείς πιστεύουμε σε αυτήν την επένδυση, κάθε ευρώ που επενδύουμε δημιουργεί επιπλέον θέσεις εργασίας, στον οικοδομικό τομέα, στους επαγγελματίες του χώρου αυτού, στο λιανικό εμπόριο, στη γαστρονομία κλπ. Εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό. Αφήστε μας να ξεκινήσουμε».

Ερωτώμενος για τις θέσεις εργασίας υπογράμμισε πως η επένδυση θα χρειαστεί περισσότερο προσωπικό και βασική επιδίωξη είναι η αύξηση των θέσεων εργασίας.

Αναφερόμενος στα οφέλη της επένδυσης ο Δρ. Στέφαν Σούλτε δήλωσε: «θα υπάρχουν καλύτερες υπηρεσίες, περισσότερες διευκολύνσεις, περισσότερη άνεση και οι τουρίστες θα είναι πιο ευχαριστημένοι. Όλα αυτά αποτελούν ένα καλό διεθνές στάνταρ το οποίο προσφέρουμε και στα άλλα αεροδρόμια που λειτουργούμε. Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία κλπ. Αλλά, επιπλέον, θα υπάρχει και η δυνατότητα να υπάρξουν περισσότερες διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία ή περισσότερος κόσμος στα εστιατόρια των αεροδρομίων. Γενικά να υπάρξει μια μεγαλύτερη οικονομική δυναμική».

Επιπλέον τόνισε ότι πολλές αεροπορικές εταιρείες ζητούν από τη Fraport να προχωρήσει στην υλοποίηση της επένδυσης, ώστε να είναι εφικτή η έναρξη νέων πτήσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Όχι στα μη κρατικά πανεπιστήμια, όπως τα θέλει η ΝΔ, για τη διευθέτηση συμφερόντων

Χημικά και ξύλο από τα ΜΑΤ στους φοιτητές στο Σύνταγμα

ΠΑΣΟΚ: Ο ΟΗΕ καταρρίπτει τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς για ρεκόρ ξένων επενδύσεων

Τσίπρας: «Αλαζονεία και υποκρισία» Μητσοτάκη στο θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας

Τσίπρας από Ηράκλειο: Ειδικό ταμείο χρηματοδότησης μικρομεσαίων και αγροτών – 10.000 αφορολόγητο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr