ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα ταξιδέψουν τις προσεχείς ημέρες διευθυντικά στελέχη της Deutsche Bank προκειμένου -σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Zeitung- να διαπραγματευθούν μια διευθέτηση για το πρόστιμο ύψους έως και 14 δισεκατομμυρίων δολαρίων που της επιβλήθηκε διότι πωλούσε με παραπλανητικό τρόπο τιτλοποιημένα στεγαστικά δάνεια.
Το πρόστιμο, που ανακοινώθηκε πριν από δύο εβδομάδες, κατακρήμνισε τις μετοχές του μεγαλύτερου πιστωτικού ιδρύματος της Γερμανίας.
Την Παρασκευή, οι μετοχές της τράπεζας ανέκαμψαν εν μέρει, έπειτα από δημοσιεύματα σε ΜΜΕ σύμφωνα με τα οποία τα δύο μέρη βρίσκονται κοντά σε έναν συμβιβασμό.























































