ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αύξηση 3% σημείωσαν τα έσοδα της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας ταξιδίων στην Ευρώπη, της βρετανικής Thomas Cook λόγω της υψηλότερης ζήτησης για χειμερινές διακοπές στην Ελλάδα, καθώς και για μακρινούς προορισμούς, σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times.
Όπως προκύπτει από τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για το εξάμηνο έως τις 31 Μαρτίου, τα έσοδά της Thomas Cook αυξήθηκαν κατά 3,2% στα 2,9 δισεκ. λίρες, ενώ οι ζημίες προ φόρων διευρύνθηκαν κατά 11% στα 314 εκατ. λίρες λόγω των δαπανών για την αναχρηματοδότηση ομολόγου.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η Ελλάδα είναι ο προορισμός «που ξεχωρίζει» για αυτό το καλοκαίρι ενώ είχε καλές επιδόσεις και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Τα έσοδα για διακοπές στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 36%, αλλά για την Τουρκία μειώθηκαν κατά 41%, καθώς η χώρα πλήττεται από πολιτική αστάθεια και τρομοκρατικές επιθέσεις.
Ο διευθύνων σύμβουλος Πέτερ Φανκχάουζερ δήλωσε:
«Καθώς κοιτάμε τη σημαντική θερινή περίοδο, βλέπουμε ισχυρή ζήτηση από πελάτες στις περισσότερες αγορές μας. Η Ελλάδα συνεχίζει να είναι ο προορισμός που ξεχωρίζει για το καλοκαίρι του 2017 ενώ οι πελάτες επίσης αναζητούν μικρότερους ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως η Κύπρος και η Βουλγαρία, καθώς και να ταξιδέψουν ακόμα μακρύτερα».























































