ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Handelsblatt, ΑΕΠ - Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, Κοινωνικό Μέρισμα, Κρατικός Προϋπολογισμός, Οικονομική Ανάπτυξη, Πρωτογενές Πλεόνασμα,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«H Eλλάδα παρουσιάζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο ξεπερνά τους δημοσιονομικούς στόχους της κυβέρνησης. Η Ελλάδα καταφέρνει να θέσει υπό έλεγχο τα οικονομικά της μετά από μακροχρόνια βοήθεια των διεθνών δανειστών της» γράφει η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.
«Το 2018 το πρωτογενές της πλεόνασμα θα είναι υψηλότερο του αναμενόμενου και θα φτάσει το επόμενο έτος -σύμφωνα με το σχέδιο προϋπολογισμού το οποίο κατατίθεται σήμερα προς συζήτηση στη Βουλή- το 3,7% του ΑΕΠ.
Για το 2017 εκπρόσωπος της κυβέρνησης το υπολογίζει μεταξύ 2,4 και 2,5%. Σε προηγούμενο σχέδιο είχε υπολογισθεί χαμηλότερο.
Το οικονομικό περιθώριο το οποίο ξανακέρδισε η ελληνική κυβέρνηση, της δίνει τη δυνατότητα να ανακουφίσει φτωχότερα στρώματα του πληθυσμού τα οποία υποφέρουν από τις περικοπές συντάξεων και τις αυξήσεις φόρων που προβλέπονταν από τα προγράμματα σωτηρίας» γράφει, μεταξύ άλλων, η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.























































