ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη θέση πως το 2018 η κυβέρνηση θα πρέπει να ενσκήψει στη μείωση των φόρων και των εργοδοτικών εισφορών εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανισμού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ)Κωνσταντίνος Μίχαλος σε συνάντηση που είχε σήμερα με δημοσιογράφους.
Ο κ. Μίχαλος τόνισε πως οι επενδυτές που ζητούν πληροφορίες από το ΕΒΕΑ ρίχνουν μεγάλο βάρος όχι τόσο στο ύψος των φόρων, αλλά στη σταθερότητα του φορολογικού συστήματος. «Η σταθερότητα του φορολογικού είναι το μείζον θέμα για τους επενδυτές», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.
Ο ίδιος επεσήμανε ακόμη πως το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον για ιδιωτικές επενδύσεις είναι αυξημένο. «Υπάρχει μεγάλη παρουσία δυνητικών επενδυτών για παραγωγικές επενδύσεις», είπε εξηγώντας πως τα πρωτεία τα έχει ο τουρισμός και οι συναφείς επενδύσεις.
Κατά τον ίδιο σημαντικά είναι τα προσκόμματα που θέτει σε αυτές τις επενδύσεις η έλλειψη χωροταξικού σχεδιασμού. Στην βάση αυτή εκτίμησε πως εάν το ζήτημα αυτό επιλυθεί θα υπάρξει μεγαλύτερη εισροή επενδύσεων, με την προϋπόθεση πως δεν θα υπάρχουν φορολογικοί αιφνιδιασμοί.























































