Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ντου” της Οικονομικής Αστυνομίας στον ΟΑΣΘ – “Ξεσκονίζουν” την προηγούμενη διοίκηση

“Ντου” της Οικονομικής Αστυνομίας στον ΟΑΣΘ – “Ξεσκονίζουν” την προηγούμενη διοίκηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εξονυχιστικό έλεγχο στις συμβάσεις που υπογράφηκαν από την προηγούμενη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), αλλά και ενδελεχή έρευνα στις συναλλαγές που αφορούν την αγοραπωλησία μετοχών του Οργανισμού κατά τα προηγούμενα χρόνια, ξεκίνησε κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του φορέα, Σάββας Παναγιωτίδης.

Η παρέμβαση της Οικονομικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό τυχόν οικονομικών ατασθαλιών και κακοδιαχείρισης της προηγούμενης διοίκησης του ΟΑΣΘ, προκλήθηκε ύστερα από σχετική αναφορά που υπέβαλαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού.

Ο κ. Παναγιωτίδης σημείωσε ότι δεν γνωρίζει το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα. «Είναι μεγάλος ο όγκος της δουλειάς που έχουν να κάνουν» είπε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

15 Μαρτίου 1943: Θεσσαλονίκη Άουσβιτς, «Ποτέ ξανά»

Ο Αλ. Τσίπρας στη Μακεδονία – Σάββατο 07/03 στις 19.00 μιλά στην Κοζάνη: Το πρόγραμμα του πρώην πρωθυπουργού

Τρεις Έλληνες Εβραίοι ανάμεσα στους εκτελεσθέντες της Καισαριανής

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 17χρονης για βιασμό της από 24χρονο μέσα σε περίπτερο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr