ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προβληματισμένος για το περίπου 1 εκατομμύριο φορολογικές δηλώσεις που δεν έχουν ακόμα υποβληθεί εμφανίστηκε ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Τσαβδάρης, τη στιγμή που η καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η προσεχής Δευτέρα 14 Ιουλίου.
«Μας προβληματίζει πάρα πολύ το θέμα το γιατί οι φορολογούμενοι δεν υποβάλουν δηλώσεις» είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Τσαβδάρης, χαρακτηρίζοντας ωστόσο ως εξαιρετικά απίθανο το ενδεχόμενο είναι να υπάρξει και νέα παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων.
Ενδεικτικά της απροθυμίας των φορολογουμένων είναι τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Τσαβδάρης όσον αφορά τον ρυθμό υποβολής δηλώσεων την περασμένη εβδομάδα. Τη Δευτέρα υποβλήθηκαν 118.000 δηλώσεις, την Τρίτη 105.000, την Τετάρτη 104.000, την Πέμπτη 96.000 και την Παρασκευή 83.000 «και αυτά είναι κάτω από το μισό της δυναμικής του συστήματος» παρατήρησε ο ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων.
Ερωτηθείς τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν υπάρξει έγκαιρη υποβολή δηλώσεων ο κ. Τσαβδάρης απηύθυνε αρχικά κάλεσμα στους φορολογούμενους «να κάνουν μια προσπάθεια» προσθέτοντας πως «δεν εξετάζουμε πώς θα χάσουμε τη μάχη, πάμε να κερδίσουμε τη μάχη» αν και εκτίμησε ότι το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πρόστιμα.
Υπενθυμίζεται ότι οι ώρες στις οποίες το φορτίο είναι χαμηλό και είναι πολύ πιο άμεση η ανταπόκριση του TAXIS είναι μέχρι τις 9:30 το πρωί, από τις 14:00 μέχρι τις 17:00 ή μετά τις 21:30 το βράδυ.























































