ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε διαβεβαιώσεις ότι η τουρκική οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας δεν διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Μπεράτ Αλμπαϊράκ, όπως αναφέρει σήμερα Τετάρτη η εφημερίδα Hurriyet.
«Δεν διαβλέπουμε μεγάλο κίνδυνο για την οικονομία ή το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Τουρκίας», δήλωσε συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το 2019, εξηγώντας ότι το καθαρό δημόσιο χρέος και το χρέος των νοικοκυριών στην Τουρκία είναι πολύ μικρά και το χρηματοπιστωτικό σύστημά της είναι πολύ ισχυρό.
Οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού έγιναν την περασμένη Δευτέρα στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή του από την επίσκεψη στο Παρίσι.























































