ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Γερμανία: Η ακροδεξιά AfD σε ιστορικό υψηλό 28% - Διευρύνει το προβάδισμα από το CDU/CSU του Μερτς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε διαβεβαιώσεις ότι η τουρκική οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας δεν διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Μπεράτ Αλμπαϊράκ, όπως αναφέρει σήμερα Τετάρτη η εφημερίδα Hurriyet.
«Δεν διαβλέπουμε μεγάλο κίνδυνο για την οικονομία ή το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Τουρκίας», δήλωσε συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το 2019, εξηγώντας ότι το καθαρό δημόσιο χρέος και το χρέος των νοικοκυριών στην Τουρκία είναι πολύ μικρά και το χρηματοπιστωτικό σύστημά της είναι πολύ ισχυρό.
Οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού έγιναν την περασμένη Δευτέρα στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή του από την επίσκεψη στο Παρίσι.























































