ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Εφορία, Ληξιπρόθεσμα Χρέη, Ληξιπρόθεσμες Οφειλές, Ρύθμιση 100 Δόσεων, Χρέη στο Δημόσιο,


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Μαυριτανία - Ένας υπέροχος κόσμος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα χέρια των θεσμών αναμένεται να παραδοθεί εντός της εβδομάδας, ο νέος φάκελος για τις 120 δόσεις που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση προκειμένου να διευκολυνθούν στο σύνολο τους οι δανειολήπτες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νέα ρύθμιση για τις 120 δόσεις προβλέπει πως θα αφορά όλα τα χρέη προς εφορία και ταμεία.
Η πρόταση της κυβέρνησης είναι να υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης σε έως 120 δόσεις για χρέη που έχουν δημιουργηθεί μέχρι και το τέλος του 2017, χωρίς να έχει αποκλειστεί η πιθανότητα να περιλαμβάνονται και τα χρέη του 2018.
Η ελάχιστη δόση θα είναι τα 50 ευρώ, ενώ δεν αναμένεται να υπάρξει όριο οφειλής για την υπαγωγή στη ρύθμιση.
Για τις προσαυξήσεις και τους τόκους προβλέπεται κούρεμα έως 85% ανάλογα με την περιουσιακή κατάσταση του οφειλέτη.























































