ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ιταλία, Κρατικός Προϋπολογισμός, Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποφασισμένη να μην αλλάξει τον προϋπολογισμό της εμφανίζονται προς το παρόν η ιταλική κυβέρνηση όπως είπε ο Ματέο Σαλβίνι, παρά το τελεσίγραφο των τριών εβδομάδων που έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Στον ιταλικό Τύπο διαρρέεται πάντως ότι η Ρώμη θα κάνει πίσω εάν οίκοι και αγορές εντείνουν την πίεση.
«Δεν θα αλλάξουμε τον προυπολογισμό. Οι Ιταλοί έρχονται πρώτοι» τόνισε ο Ματέο Σαλβίνι, επικεφαλής της Λέγκας και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης σε ραδιοφωνική συνέντευξη, αλλά επανέλαβε ότι δεν υπάρχει σχέδιο Italexit.
«Δεν θέλω να φύγουμε από το ευρώ ή από την Ευρωπαϊκή Ένωση» ξεκαθάρισε.
Όπως ανέφερε αυτή η κυβέρνηση οφείλει να ακολουθήσει διαφορετική οικονομική πολιτική από τις προηγούμενες για να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη.
Ο Σαλβίνι δεν παρέλειψε επίσης να αφήσει αιχμές κατά της Γαλλίας για το μεταναστευτικό, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί πως είναι πιθανό το Παρίσι να θέλει να αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση, μεταφέροντας μετανάστες στην Ιταλία.
Η Κομισιόν, που απορρίπτει για πρώτη φορά στα χρονικά προϋπολογισμό κράτους- μέλους, διατηρεί πάντως μέχρι στιγμής χαμηλούς τους τόνους επισημαίνοντας ότι θα επιδιώξει εποικοδομητικό διάλογο και όχι μία κρίση.























































