ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ExxonMobil, Γιώργος Σταθάκης, Ενέργεια, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Χιούστον του Τέξας βρίσκεται ο Υπουργός Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης για κορυφαίες επαφές και παράλληλα για να δώσει το παρόν σε τριήμερο ενεργειακό συνέδριο που είναι σε εξέλιξη.
Όπως είναι γνωστό στο Irving του Texas βρίσκεται η έδρα της ExxonMobil, που αποτελεί στην παρούσα φάση μαζί με την Total τον ισχυρότερο επενδυτή για τις έρευνες των ελληνικών υδρογονανθράκων.
Ιδιαίτερα μετά τις ανακαλύψεις στον Γλαύκο αλλά και τις νέες προσδοκίες για την αιγυπτιακή ΑΟΖ οι προοπτικές για τις έρευνες στην ελληνική ΑΟΖ παρουσιάζονται σαφέστατα ενισχυμένες.
Τούτου δοθέντος οι έρευνες νοτιοδυτικά της Κρήτης έχουν ανεβάσει πολύ υψηλά τον πήχυ των προσδοκιών και θα είναι κομβικής σημασίας τα αποτελέσματά τους για τους διαδρόμους του φυσικού αερίου της ΝΑ Μεσογείου.























































