ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Βρούτσης, Γκίκας Χαρδούβελης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Παρίσι, Προαπαιτούμενα Μέτρα, Σταύρος Παπασταύρου, Τρόικα,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Παρίσι θα διεξαχθεί ο επόμενος έλεγχος της για τα προαπαιτούμενα και την πορεία της ελληνικής οικονομίας, από την τρόικα.
Στη συμφωνία αυτή κατέληξαν η ελληνική κυβέρνηση και οι εκπρόσωποι των εταίρων και δανειστών μας , προφανώς μετά σχετική πρόταση της ελληνικής πλευράς.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την τελευταία επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα τον Ιούλιο, υπήρξαν αντιδράσεις από κυβερνητικούς βουλευτές και αξιωματούχους, οι οποίοι ζητούσαν την αποχώρηση της.
Προφανώς στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε το Παρίσι ως ο τόπος ελέγχου της εφαρμογής των προαπαιτούμενων, καθώς η ελληνική κυβέρνηση μετέρχεται κάθε επικοινωνιακού μέσου για να πείσει ότι η τρόικα φεύγει από την χώρα.
Έτσι στο Παρίσι θα μεταβούν στις 3,4 και 5 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα έχουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους της τρόικας.
Σε περίπτωση που χρειασθεί περαιτέρω έλεγχος, θα επισκεφθεί αργότερα την Αθήνα τεχνικό κλιμάκιο, χαμηλότερου επιπέδου.























































