ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Σταθάκης, Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ), ΕΛΠΕ, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Ιόνιο Πέλαγος, Υδρογονάνθρακες,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην υπογραφή των συμβάσεων παραχώρησης έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων για δυο θαλάσσιες περιοχές του Ιονίου θα προχωρήσουν την Τρίτη ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ), Ιωάννης Μπασιάς, καθώς και οι εκπρόσωποι των εταιρειών, Repsol και ΕΛΠΕ, που έχουν επιλεχθεί.
Ειδικότερα, πρόκειται για την υπογραφή Σύμβασης Μίσθωσης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της εταιρείας, «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.» για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στη «θαλάσσια Περιοχή 10» στο Ιόνιο Πέλαγος και την υπογραφή με τις εταιρείες «Repsol Exploracion S.A.» και «ΕΛΠΕ» για την θαλάσσια Περιοχή, «ΙΟΝΙΟ», της Δυτικής Ελλάδας.























































