ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνάντηση Γεωργιάδη-Ξενοκώστα: Σε καλή πορεία η αποκρατικοποίηση των ναυπηγείων της Σύρου

Συνάντηση Γεωργιάδη-Ξενοκώστα: Σε καλή πορεία η αποκρατικοποίηση των ναυπηγείων της Σύρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το σχέδιο το οποίο θα καταθέσει η ΟΝΕΧ για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας, συζητήθηκε στη σημερινή η συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του ομίλου ΟΝΕΧ, Πάνο Ξενοκώστα, παρουσία του αρμόδιου υφυπουργού, Νίκου Παπαθανάση.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, «…συναντήσαμε τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ONEX, διαπιστώσαμε την καλή πορεία της αποκρατικοποίησης των ναυπηγείων της Σύρου και συμφωνήσαμε να γίνουν τα αντίστοιχα βήματα για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας.

»Οι συζητήσεις μας με την ΟNEΧ θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε τα βήματα να γίνουν πολύ πιο συγκεκριμένα και πολύ πιο γρήγορα».

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε:

«Όπως είπαν ο υπουργός κ. Γεωργιάδης, με πρωτοβουλία του οποίου έγινε αυτή η συνάντηση, και ο πρόεδρος της ΟΝΕΧ, συζητήσαμε την πορεία των ναυπηγείων της Σύρου αλλά και το σχέδιο το οποίο θα καταθέσει ο πρόεδρος της ΟΝΕΧ για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας.

»Αναμένουμε την εξέλιξη και την πορεία, έτσι ώστε τα ναυπηγεία της χώρας να ξαναλειτουργήσουν, κάτι το οποίο αναμένουν όλοι οι Έλληνες».

Με τη σειρά του, ο κ. Ξενοκώστας είπε: «…Είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς βλέπουμε ότι το όραμά μας και το όνειρό μας για την αναγέννηση των ναυπηγείων που ξεκίνησε από τη Σύρο, είναι πλέον εθνική στρατηγική και μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα πυλώνας ανάπτυξης και ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Άδωνις ζήτησε συγγνώμη που «το σύστημα δεν μπόρεσε να τον προστατεύσει» – Το σύστημα είναι… μεταφυσικό;

Πανικός στο Υπουργείο Υγείας: Έντρομος ο Άδωνις τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα – Τρεχάματα και εκ των υστέρων εξαγγελίες

Γιώργος Μαζωνάκης: «Βόμβα» Άδωνι για την «κλινική» Stem Cell στο Κολωνάκι – Είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου

Νίκος Δένδιας: Θα καταστήσουμε τις ιταλικές φρεγάτες FREMM πανίσχυρες – «Μαζί με τις FDI, μαζί με τις ΜΕΚΟ θα είναι ο πυρήνας ισχύος του ελληνικού Στόλου στη νέα εποχή»

Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr