Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπαράζ επαφών Μίχαλου για το ρωσικό εμπάργκο

Μπαράζ επαφών Μίχαλου για το ρωσικό εμπάργκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Ρωσία,

Σε συνεχή επικοινωνία με τα ρωσικά και ευρωπαϊκά επιμελητήρια βρίσκεται ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πέραν των πρωτοβουλιών και των επαφών που έχει αναλάβει με τα επιμελητήρια της Ρωσίας και τον Ρώσο πρέσβη στην Ελλάδα, προκειμένου να επιτευχθεί εξαίρεση σε όσα περισσότερα προϊόντα γίνεται από το εμπάργκο που επέβαλε η Ρωσία στα αγροτικά προϊόντα που προέρχονται από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεχίζει τις πρωτοβουλίες του και σε ευρωπαϊκό επίπεδο με την ιδιότητα του αναπληρωτή προέδρου των Ευρωεπιμελητηρίων (Eurochambres).

Συγκεκριμένα, επικοινώνησε ήδη με τη Διοικητική Επιτροπή των Ευρωεπιμελητηρίων για την υποβολή κοινού αιτήματος από την πλευρά των ευρωπαϊκών επιμελητηρίων προς τις κυβερνήσεις τους και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε σε περίπτωση αποτυχίας των ευρωπαϊκών διαπραγματεύσεων με τη ρωσική πλευρά, να ληφθούν τα απαραίτητα αντισταθμιστικά μέτρα για την άμβλυνση των αρνητικών επιπτώσεων στις ευρωπαϊκές και τις ελληνικές επιχειρήσεις, ειδικότερα, από το ρωσικό εμπάργκο, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα, είναι σε επαφή με τους αρμόδιους υπουργούς στην Ελλάδα, προκειμένου να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος κατέστρεψε τον πύργο της τηλεόρασης στο Χάρκοβο

DW: Ρωσικές βόμβες ολίσθησης συνθλίβουν την ουκρανική άμυνα

Ουκρανία: 25.000 Ρώσοι στρατιώτες έτοιμοι να καταλάβουν δύο στρατηγικής σημασίας πόλεις

Ο Λαβρόφ προειδοποιεί ότι η Δύση οδεύει προς μια σύγκρουση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr