ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Χαλέπι: Οι Κούρδοι απέκρουσαν επίθεση τζιχαντιστών της Δαμασκού - Ο ρόλος της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι δηλώσεις Τραμπ με τις οποίες κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η συνακόλουθη απελευθέρωση πόρων για την αντιμετώπιση του κοροναϊού εκτόξευσαν τις συναλλαγές στη Wall Street, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πως οι αγορές κινούνται με βάση την ψυχολογία.
Σημειώνεται ότι στα τελευταία λεπτά της συνεδρίασης, αμέσως μετά το διάγγελμα Τραμπ, τα κέρδη στη Wall Street εκτοξεύτηκαν στο 9% από 4% προηγουμένως.
Στα παραπάνω, αθροίζεται και η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν ότι Λευκός Οίκος και Κογκρέσο είναι κοντά σε συμφωνία για την παροχή πακέτου στήριξης στην οικονομία.
Στο κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης, και μετά από την αιμορραγία των προηγούμενων συνεδριάσεων, στη Wall Street, o Dow Jones «εκτοξεύτηκε» κατά 9,35% ή 1.981 μονάδες στις 23.182, ο S&P σημείωσε «άλμα» κατά 9,21% στις 2.709 μονάδες και ο Nasdaq κινήθηκε υψηλότερα κατά 9,34% στις 9.018 μονάδες.






















































