ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η παγκόσμια οικονομία θα υποχωρήσει κατά 5,2% φέτος, εκτιμά η Παγκόσμια Τράπεζα, υπογραμμίζοντας ότι η πανδημία της Covid-19 είχε «γρήγορες και μαζικές συνέπειες» παρά τα άνευ προηγουμένου προγράμματα στήριξης των τοπικών οικονομιών.
Στην έκθεσή της για την Παγκόσμια Οικονομική Προοπτική η Παγκόσμια Τράπεζα επισημαίνει ότι στις αναπτυγμένες οικονομίες η μείωση θα είναι της τάξης του 7% ενώ στις αναδυόμενες 2,5%.
Πρόκειται για τη «βαθύτερη» ύφεση που έχει γνωρίσει ο πλανήτης από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και 70 έως 100 εκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να βρεθούν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Αυτή η αναθεωρημένη πρόβλεψη δείχνει ότι οι ζημίες για την παγκόσμια οικονομία θα είναι χειρότερες απ’ ό,τι εκτιμούσε τον Απρίλιο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο έκανε λόγο για παγκόσμια συρρίκνωση της τάξης του 3% για το 2020.























































