Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συμμετοχή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά στην 86η ΔΕΘ

Συμμετοχή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά στην 86η ΔΕΘ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά συμμετέχει στην 86η Δ.Ε.Θ., το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας μας και παρέχει στα μέλη του, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν, προβάλλοντας την επιχείρησή τους με φυσική παρουσία.

Το Ε.Ε.Π. στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του και στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στο περίπτερο που διαθέτει στην έκθεση, επιχειρήσεις – μέλη του, οι οποίες θα μπορέσουν μέσω της συμμετοχής τους να προβάλουν την επιχείρησή τους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να ενημερωθούν για καινοτόμες εφαρμογές και τεχνολογίες και πρωτίστως να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις και να συνάψουν συνεργασίες, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Προκειμένου να δώσουμε όλοι ένα αισιόδοξο μήνυμα επανεκκίνησης της οικονομίας και στήριξης της επιχειρηματικότητας, σας καλούμε να συμμετάσχετε με την παρουσία σας στο περίπτερο του Ε.Ε.Π., στην 86η Δ.Ε.Θ., ως αντιπροσωπευτικό δείγμα των επιχειρήσεων μελών μας.

»Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα φυσικής παρουσίας, το Επιμελητήριό μας έχει την δυνατότητα να αναλάβει την υποστήριξη της παρουσίασης της επιχείρησής σας.

»Η φετινή έκθεση έχει ως τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πέραν του εμπορικού χαρακτήρα της, θα δοθεί έμφαση στην κυκλική οικονομία, τις ψηφιακές υπηρεσίες και τις ενεργειακές εναλλακτικές στην οικιακή χρήση και την αυτοκίνηση.

»Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις – μέλη μας μπορούν να απευθύνονται στον θεματικό υπεύθυνο κ. Κωνσταντίνο Νικολάου, ο οποίος είναι μέλος Δ.Σ. & Συντονιστής της «Επιτροπής Οργάνωσης και Συμμετοχής σε Συνέδρια και Εκθέσεις Ε.Ε.Π.» στο τηλ. 6932260140 & email : nikolaou@conik.gr, καθώς επίσης και στο Επιμελητήριο τηλ. 2104126917 κα. Παναγοπούλου Αγγελική & email : apanagopoulou@eep.gov.gr.

»Σημειώνεται ότι σε συνέχεια της σχετικής ενημέρωσης των μελών του Επιμελητηρίου, η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή τους στην έκθεση, θα πρέπει να υποβληθεί το συντομότερο δυνατό και κατά προτίμηση άμεσα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Περιφέρεια Αττικής: Με Χαρδαλιά και Βουτσινά για τα Νησιά!

Γιάννης Βουτσινάς: Δουλειά και μεγάλος σεβασμός στους κατοίκους των νησιών της Αττικής

Ι. Βουτσινάς – Πρόεδρος ΕΕΠ: Να επανέλθει το καθημερινό δρομολόγιο του πλοίου Πειραιάς-Μέθανα-Πόρος

Γερμανικός Τύπος για πλημμύρες και δολοφονία Καρυώτη: «Τι κράτος θέλει να είναι η Ελλάδα;»

Γιάννης Βουτσινάς: Μια ασφαλής επιλογή για την Π.Ε. Νήσων Αττικής με τον Νίκο Χαρδαλιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr