ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Credit Suisse Τράπεζα, UBS Επενδυτική Τράπεζα, Ελβετία, Πτώχευση, Τράπεζες, Χρεοκοπία,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φουντώνει το παζάρι για την σωτηρία της Credit Suisse, ενώ ήδη οι ελβετικές Αρχές καλούνται να σταθμίσουν την κατάσταση και να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της τράπεζας.
Σύμφωνα με τους FT, η UBS δέχθηκε να εξαγοράσει την Credit Suisse για πάνω από 2 δισ. δολάρια, μετά από το μπλόκο που υπήρξε νωρίτερα αναφορικά με συμφωνία εξαγοράς 1 δισ. δολάρια.
Η Credit Suisse θεώρησε ότι το ποσό είναι πολύ χαμηλό και ότι αυτό θα έπληττε τους μετόχους και τους εργαζόμενους στην τράπεζα που έχουν μετοχές στην εταιρεία οι οποίες θα πληρωθούν τελευταίες κατά σειρά μετά από μια πιθανή χρεοκοπία.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η μεγαλύτερη τράπεζα της Ελβετίας, η UBS, πιέζεται από τις αρχές να οριστικοποιήσει οπωσδήποτε σήμερα την εξαγορά της ανταγωνίστριάς της Credit Suisse με την ελπίδα να αποφευχθούν μια κατάρρευση και ένα μεταδοτικό κύμα πανικού στις αγορές αύριο, Δευτέρα.
Όπως επισημαίνεται οι ελβετικές Αρχές αναμένεται να αλλάξουν τη νομοθεσία της χώρας για να παρακάμψουν την ψήφο των μετόχων της UBS.























































