ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Standard & Poor's, Οίκοι Αξιολόγησης,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο οίκος S&P αναβάθμισε κατά μία κλίμακα το αξιόχρεο της Ελλάδας, επικαλούμενος τη σταθερή προώθηση των μεταρρυθμίσεων και τη βελτίωση της δημοσιονομικής θέσης της. Οι προοπτικές (outlook) ορίζονται ως σταθερές.
Σημειώνεται ότι έως τώρα μόνο ο καναδικός DBRS μας είχε βγάλει από την κατηγορία των «σκουπιδιών» (junk).
Το γεγονός ότι ένας μεγάλος οίκος πράττει το ίδιο είναι ένα θετικό σήμα προς τις αγορές, σε μία περίοδο κατά την οποία ο πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς γεννά φόβους για νέο πληθωριστικό κύμα και ωθεί προς τα επάνω τις αποδόσεις των ομολόγων.
Δεν αποκλείεται τον Δεκέμβριο, εφόσον δεν υπάρξουν αρνητικές εκπλήξεις, να εξασφαλίσουμε την επενδυτική βαθμίδα και από τον οίκο Fitch, ενώ η αγορά περιμένει ότι μέσα στους επόμενους 6 μήνες θα έρθει και η αναβάθμιση από τον αυστηρό Moody’s.























































