ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι η Πορτογαλία έχει μείνει πίσω σε ότι αφορά τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις μετά και την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο επισημαίνουν Κομισιόν και ΕΚΤ!
Συγκεκριμένα κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ΕΚΤ επισκέφτηκε την Πορτογαλία στις 28 Νοεμβρίου και οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι οι οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες έχουν γενικά μάλλον βελτιωθεί μετά το τέλος της προγράμματος στήριξης τον Ιούνιο – αλλά…. όχι όπως περίμεναν οι επιθεωρητές.
Η οικονομική ανάκαμψη περιορίζεται από τα υψηλά επίπεδα ιδιωτικού και δημόσιου χρέους και από ένα όλο και πιο αδύναμο εξωτερικό περιβάλλον, το οποίο τονίζει την ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.























































