ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το σπιτικό παγωτό με γεύση κανέλας θα είναι μια διαφορετική δροσιστική εμπειρία για εσάς και τους φίλους σας.
1/2 φλ. φρέσκο γάλα πλήρες
1 φλ. κρέμα γάλακτος
1 φλ. ζάχαρη
2 αυγά
1 βανίλια
2 κουτ. του γλυκού κανέλα
Ζεσταίνουμε μια σωτέζα σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη, τη βανίλια, το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν και έπειτα, απομακρύνουμε το σκεύος από το μάτι.
Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ χωρίζοντας το ασπράδι από τον κρόκο.
Χτυπάμε καλά και μετά τα ρίχνουμε στη σωτέζα με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανάβουμε το μάτι και βάζουμε πάλι επάνω τη σωτέζα. Ανακατεύουμε τα υλικά για 1-2 περίπου λεπτά, για να πυκνώσει το μείγμα και στη συνέχεια κλείνουμε το μάτι.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ, προσθέτουμε την κανέλα και το βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσει.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα σκεύος που μπαίνει στην κατάψυξη και αφήνουμε να παγώσει, ανακατεύοντας ανά 30 λεπτά.























































