Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Αττική και την Βόρεια Ελλάδα

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Αττική και την Βόρεια Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Θεσσαλονίκη, Καιρός, Χιόνι,

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε περιοχές στην Αττική τις τελευταίες ώρες λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο 25 χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών- Θηβών, στα Βίλια, διεξάγεται μόνο με αλυσίδες. Αντιστοίχως, οι οδηγοί που θέλουν να κινηθούν από το 22ο χλμ. της λεωφόρου Πάρνηθος μέχρι το καζίνο πρέπει να τοποθετήσουν αλυσίδες στα οχήματά τους. Στην παλαιά οδό από την Πεντέλη προς τη Νέα Μάκρη και συγκεκριμένα από το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης έως τη διασταύρωση του Αγ. Πέτρου, η κυκλοφορία έχει διακοπεί.

Για την καλύτερη ενημέρωση των οδηγών στην ιστοσελίδα της αστυνομίας www.hellenicpolice.gr έχει ενεργοποιηθεί ειδικό μπάνερ που θα επικαιροποιείται σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και χρήση αλυσίδων σε όλη την επικράτεια.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα του οδικού δικτύου των νομών Φλώρινας και Καστοριάς εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού, ενώ, αντίθετα, στους νομούς Γρεβενών και Κοζάνης, η κυκλοφορία των οχημάτων, τόσο στην Εγνατία Οδό όσο και στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Στον νομό Φλώρινας, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, από το 10ο έως το 30ο χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 12ο έως το 25ο χλμ. της εθνικής οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας), στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Φλώρινας και από το 15ο έως το 21ο χλμ. της επαρχιακής οδού Αμυνταίου – Νυμφαίου. Στο λοιπό εθνικό οδικό δίκτυο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στον νομό Καστοριάς, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, από το 18ο έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 25ο έως το 50ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από το 25ο έως το 31ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Αμυνταίου) και από το 10ο έως το 25ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Κορομηλιάς), καθώς και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό Δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Η αφρικανική σκόνη μεταφέρει σωματίδια – Τι πρέπει να κάνετε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr