ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Νετανιάχου προς τον ιρανικό λαό: «Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Επιχειρούμε να απελευθερώσουμε το Ιράν. Τελικά, όλα εξαρτώνται από εσάς»
Ντόναλντ Τραμπ: «Λόγω της κακής συμπεριφοράς του Ιράν, εξετάζεται σοβαρά η πλήρης καταστροφή»
Ανθρωποκυνηγητό για τον Ανώτατο Ηγέτη: Η κούρσα υψηλού ρίσκου για τον εντοπισμό των τελευταίων ωρών του Χαμενεΐ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο «μεγάλος αδελφός» της google, το γνωστό σε όλους μας Google Earth κάρφωσε στην Εφορία 16.550 φοροφυγάδες.
Σύμφωνα με τον BusinessInsider, οι ελληνικές φορολογικές αρχές αποφάσισαν και μάλιστα από το 2010 να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες από το Google Earth, ώστε να διαπιστωθεί ποιες πισίνες δεν είχαν δηλωθεί από τους ιδιοκτήτες τους.
Σύμφωνα με ιστοσελίδα, οι ελληνικές αρχές αξιοποιώντας τις εικόνες του δορυφόρου, αποκάλυψαν 16.550 περιπτώσεις ιδιοκτητών στην Ελλάδα που απέκρυπταν το πραγματικό μέγεθος των σπιτιών τους και είχαν αδήλωτες πισίνες.
Οι ελληνικές κρυφές πισίνες των φοροφυγάδων βρίσκονται στο νούμερο 8 της λίστας με τα 10 μεγαλύτερα εγκλήματα της χρονιάς, που εξιχνιάστηκαν με εικόνες από το δορυφόρο.























































