ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παραμένουν κάποια προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική παρά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.
Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται πλέον στην Ιπποκράτειο Πολιτεία καθώς και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Οινόης.
Η διακοπή της κυκλοφορίας παραμένει, ωστόσο, για την περιφερειακή οδό Πεντέλης – Ν. Μάκρης, στο ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης «414», έως τη διασταύρωση Αγ. Πέτρου, στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ ως το καζίνο και στη λεωφόρο Φυλής στο ύψος της Μονής Κλειστών. Τέλος, τα οχήματα δεν κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Αλεποχώρι – Βίλια, Ψάθα και Πόρτο Γερμενό.























































