ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκπτωση 30% στα εισιτήρια των τρένων θα έχουν οι ψηφοφόροι, αλλά και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι έφοροι για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν με το τρένο από 22 έως και 28 Ιανουαρίου 2015 θα τους χορηγηθεί η προαναφερόμενη έκπτωση στις τιμλες των εισιτηρίων , η οποία όμως δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω internet, αλλά θα χορηγείται μόνο για την αγορά τους από φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων της εταιρείας.
Σημειώνεται ακόμη, ότι για τους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως τα εισιτήρια τους θα παρέχεται και η έκπτωση προαγοράς 15%.
Στους εκλογείς- επιβάτες του προαστιακού σιδηροδρόμου, η έκπτωση 30% θα παρέχεται αναλογικά και κατά προσέγγιση, για ταξίδια που θα πραγματοποιούνται κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.
Για τη χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου σχετικού εγγράφου με το οποίο αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία του επιβάτη.























































