ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δίπλωμα Οδήγησης, Επιδόματα,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Μαϊμού” οδηγός ο οποίος λάμβανε από το 2005 επίδομα τυφλότητας παράνομα συνελήφθη να οδηγεί σε δρόμο στη Δυτική Αττική.
Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για 78χρονο ο οποίος είχε προχωρήσει μάλιστα σε ανανέωση του διπλώματός του το 2006, το 2009 και το 2012.
Ο 78χρονος συνταξιούχος λάμβανε, κατά το χρονικό διάστημα από το 2005 μέχρι σήμερα, μηνιαίο επίδομα τυφλότητας, περίπου 320 ευρώ, από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου της Δυτικής Αττικής, η οποία ανανεώθηκε το 2010, εφ’ όρου ζωής.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για κύρια ανάκριση.























































